100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-05-2020 05:17:21

2f57eclm
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-05-2020
Messages: 0

nike react element 55 wit

https://i.pinimg.com/originals/b3/61/30/b36130d26f5a84ff4cabd7d4430948af.jpg
nike schoenen heren grijs Zittend naast het React Element 87, verwisselt het 55 doorschijnende bovenwerk voor ondoorzichtige panelen, wat op zijn beurt een meer lifestyle-georiënteerd model creëert. De progressieve hardloper beschikt ook over de zeer responsieve tussenzool van REACT-schuim. Deze technologie, die in 2017 voor het eerst werd geïntroduceerd in de basketbalcategorie van Nike, levert 13% meer energierendement op dan sommige van de andere dempingsinnovaties van het merk.

nike schoenen dames 2020 De inspiratie achter de gedeconstrueerde esthetiek van de 55 kwam van het boren van gaten in het schuim van de zool, met als doel meer comfort tijdens het staan, lopen, schakelen en sprinten. Met deze tests konden ontwerpers bepalen welke gatdiepte en dichtheden hun comfort bereikten. De ontwerpers pasten vervolgens de abstracte buitenzool toe op een retro, door internationalisten geïnspireerd bovenwerk, gemaakt van 100% TPE-textielgaren, dat de doorschijnende look van React Elements zou voltooien en op zijn beurt een echt modern silhouet zou creëren.

nike schoenen kopen online 2018 zag Nike's nieuwste enige technische REACT-raket zichzelf in het bewustzijn van zowat elke veeleisende sneakerliefhebber. Dit nieuwste aanbod van Nike is vanaf de grond opgebouwd en een solide basis is gegarandeerd met een React-tussenzool die eronder loopt en is ontworpen met realtime Nike-atleetgegevens. De bovenste stoel is een revisie met de semi-doorschijnende bovenkant verwisseld voor zwarte gesloten mesh-affaire compleet met oranje details op de zooleenheid en de bovenste ondertussen krijgt het drievoudige zwarte paar een tonale behandeling.

nike react element 55 wit Voordat de monochrome 'Schematische' kleurstelling voldoende tijd had om te ademen, is de Nike React Element 55 opnieuw verschenen in een andere 'back-to-the-basics'-benadering. Veeleisend om de schijnwerpers te delen met zijn recente wit / zwarte iteratie, brengt de nieuwste release van de 55 het 'Schematische' thema tot leven met hits van 'Laser Crimson' en 'Green Strike' over Swoosh-branding en graphics op de voorvoet en hiel die indicatieve drukpunten aangeven ervaren door degenen die de hele dag intensief lopen.

https://www.footstijll.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com