100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'ętes pas identifié.

#1 15-05-2020 07:12:10

5ociy3pn
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-05-2020
Messages: 1

Adidas Sobakov Aero Green

https://media.endclothing.com/media/f_auto,w_600,h_600/prodmedia/media/catalog/product/1/9/19-11-2018_adidas_sobakov_areogreenlightbrown_b41967_mo_1.jpg


Skor Adidas Grå kommer att debutera sin senaste version av Sobakov genom att lägga till Boost-teknik till den fotbollinspirerade silhuetten. Klädd i ett kritvitt, kärnsvart och Craft Ocher-färgschema. Denna adidas Sobakov har en stretchig överdel med skinntungor och tre ränder som svänger runt skon. En vit Boost-häl ovanpå en Gum-yttersula fullbordar designen.


Duken för detta Consortium-projekt är den nyligen släppta Skor Adidas Nya, ett helt nytt tag på den fotbollinspirerade low-top gift med Adidas Boost-dämpning. Silhuetten är konstruerad av ett mesh och skinnöverdel med mocka överlägg som bildar det ikoniska märket Three Stripes på varje sidopanel. Den övre är uppdelad i svarta, gröna och blå sektioner, medan Sivasdescalzo valde ljusorange för att färga de tre ränderna. Den livliga färgpaletten är inspirerad av den officiella maskot för världsmästerskapet 1982, Naranjito.


Denna Skor Adidas Dam kompletteras med en stor vit skinntunga som liknar traditionella fotbollsskor, en vågig mellansula av gummi och svart Boost-dämpning. Ytterligare detaljer inkluderar varje medarbetares logotyp på tungflikarna, en orange-formad hängtagg och speciella inläggssulor täckta i en illustration av Naranjito.


Denna Adidas Sobakov Aero Green kommer klädd i en svart stickad överdel kontrasterad av guldläder som beskriver det stora märket Three Stripes på sidopanelerna. Svarta spetsar och svarta skinntungor är också en del av skoens design. Denna uppgraderade iteration av Sobakov kommer med Boost tech på sulan som är synlig på den bakre delen av skon, resten av sulan är fortfarande inkapslad av den vågmönstrade yttersula som vi använder för att se på den ursprungliga adidas Sobakov.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com