100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-04-2020 07:08:49

gorze@bingzone.net
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-04-2020
Messages: 4

Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop

Zomerzaterdagen in 2019 zijn vaak aangebroken met een adidas Yeezy-release, en deze week is de nieuwe Adidas Yeezy Boost 500 Bestellen 'Bone White' van Kanye West de steeds groter wordende reeks geliefde lifestyle-sneakers. Een van de meest populaire silhouetten van de creatieve polymath, de 500, heeft een look die ergens tussen wandelschoen en basketbalsneaker zit, en hier wordt hij gepresenteerd in een aantrekkelijke mix van heldere en luchtige tinten.

https://www.indsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/t/ftdstrct030.jpg

We hebben een behoorlijk Yeezy-seizoen in februari 2017. Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop Hoewel veel van de focus blijft liggen op de pas debuteerde Calabasas Runner, ook wel bekend als de Yeezy 700 Runner, is er nog steeds een aantal adidas Yeezy Boost 350 V2-kleurstellingen gepland om in de nabije toekomst uit te brengen . Vandaag krijgen we een officiële blik op de komende Zebra Yeezy-release die gepland staat voor retailers op 25 februari 2017 in een veel beperktere run in vergelijking met de recente V2 Black / Red-optie.

Deze Kopen Adidas Yeezy 350 Boost, bijgenaamd voor het sterke contrast van witte en zwarte strepen, net als de Afrikaanse paardachtigen, heeft rode en achterwaartse 'SPLY-350'-branding aan de zijkant terwijl het hiellipje terugkeert met een bijpassende zwarte streep door het midden. Een melkachtige doorschijnendheid bedekt de Boost-overlay op de tussenzool voor een unieke nieuwe twist.

De Adidas Yeezy-lijn van Kanye West debuteerde voor het eerst met het 'Inertia'-kleurenschema op de Yeezy Boost 700 in maart van dit jaar, en nu, na een relatief korte onderbreking, zal het dit najaar de Adidas Yeezy Boost 700 Sale bereiken. Een eenvoudige stijl met net genoeg opvallende flair om zich te onderscheiden van de rest van het steeds groter wordende Yeezy-pakket, de 'Inertia' biedt een mix van grijze en altijd zo lichtblauwe tinten op het zwaar gelaagde bovenwerk, dat ook luxe combineert suède en leren overlays met een sportieve mesh-basis.

Het meest opvallende verschil bij de tweede doorstart van het schema zijn de middenvoetstrepen, die zijn uitgerust met een blauw reflecterend materiaal met hoge zichtbaarheid in plaats van de standaard zilveren tint. Adidas Yeezy Boost Heren Onderaan heeft de bekende tweekleurige grijze tussenzool zijn kenmerkende oranje kleur langs de langwerpige ovale uitsparingen van de hiel, terwijl een lichte buitenzool met botten de look afrondt en een Boost-voetbed over de volledige lengte zorgt voor kenmerkend comfort. Deze Yeezys vinden het wiel zeker niet opnieuw uit, maar ze bieden wel een veelzijdige, seizoensgeschikte look en ze zullen zeker populair zijn wanneer ze op 7 september uitkomen

www.indsnkr.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com