100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-04-2020 08:48:47

qqki65ir
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-04-2020
Messages: 0

zijpanelen zorgen voor een licht contrast

Afgezien van de Deep Suprême Blue-kleurstelling, bracht goedkope nike schoenen nederland uit in dit schone wit-zwarte aanbod. Hoewel dom schoen eruit ziet alsof hij rechtstreeks uit hun catalogus uit de jaren 90 komt, is deze schoen eigenlijk een gloednieuw Nike-model dat is geïnspireerd op het uiterlijk suv de late jaren 80, met name de schoenen in het Nike The leader Project.

De Nike Zoom 2K combineert traditionele stijl nike dames schoenen sale
met het moderne relaxation van Zoom Air-demping. Het bovenwerk bestaat uit gemengde materialen, vergezeld van dom rubberen vleugels die zich aan weerszijden van dom buitenzool wikkelen om hun opvallende look te creëren die zowel retro als futuristisch is.

Deze dameskleur van de begint met het nike nederland heren grootste deel van het bovenwerk bedekt met sense of humor en is gemaakt suv een combinatie van fine mesh en leer. Grijze rubberen overlays op de zijpanelen zorgen voor een licht contrast samen met "2000" en "Zoom" gedrukt op de oogjes. Afwerkingsdetails zijn onder meer "Nos Variances Nous Unissent" -tekst op de hiellusjes, rood bronzen accenten en polka dot-print op de inlegzolen.

Bekijk deze nieuwe aankomende colorway van de nike zoom 2k damen outlet. Deze keer kiest het model met dikke zolen voor een levendig zwart, wit en dynamisch geel kleurenschema op het bovenwerk en de zool van leer en fine mesh. Zwart zorgt voor het grootste deel van dom schoen, terwijl Dynamic Orange overal wordt aangeklaagd waardoor de schoen mooi form a contrast en pop krijgt.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com