100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 23-04-2020 04:11:28

pnf9snkt
Nouveau membre
Date d'inscription: 23-04-2020
Messages: 2

Air Jordan 4 Flyknit Total Orange

https://www.bstn.com/media/100669/w/563/h/563/n/jordan-air-jordan-4-retro-flyknit-aq3559-800-1.jpg


Direct beïnvloed door de Air Jordan Schoenen Heren die hij kreeg tijdens zijn dagen dat hij op de vloer speelde en zijn snelle bewegingen en aanvalsmentaliteit weerspiegelde, vertalen deze AJ4's die mantra door het geheel in een enkele zwarte toon te zwaden. Alle tekenen van afwijkingen komen uitsluitend voort uit de materiële verschillen, waaronder die van het grotendeels uit nubuck geconstrueerde bovenwerk en de oogjes en tussenzolen die een glanzende afwerking krijgen.


Jordan Brand zal een aankomend Air Jordan Schoenen Salelanceren dat bestaat uit een drietal kleurenopties. Elke Air Jordan 4 heeft een bovenwerk van wit leer, geaccentueerd in de kleuren Pine Green, Court Purple en / of University Red, met metallic zilveren details. Een stevige witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


De bijgewerkte Air Jordan Schoenen Rosse is overwegend verfraaid in een gedurfdere zwarte make-up dan zijn voorganger. Het heeft ook dezelfde constructies als het origineel, met dezelfde mat afgewerkte nubuck-materialen over de bovenkant en de kenmerkende oogsteunen in glanzend zwart. Andere kenmerken zijn onder meer monochromatische Jumpman-logo's op de tongpatches en de hielkappen voor een algehele, weelderige uitvoering.


Oorspronkelijk beschouwd als een eerbetoon aan Spike Lee's Do the Right Thing, geven bronnen nu aan dat deze vertolking van de Air Jordan 4 Flyknit Total Orange in april een eerbetoon zal brengen aan het Jamaica Carnaval in 2020. Een weergave van hoe het model eruit zal zien, onthult een kleurencombinatie van wit, universiteitsrood, lucide groen en zwart. De ongerepte tint domineert de constructie, terwijl rode, groene en gele accenten, samen met cementprintdetails op de hiellip en tussenzool het ontwerp afronden.


https://www.salehouden.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com