100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-04-2020 02:56:51

854qowtv
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-04-2020
Messages: 2

Neighborhood x Adidas Ultra Boost 2019 Core Black/Cloud White

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/11/NEIGHBORHOOD-adidas-Ultra-Boost-Printed-Black-FU7312-on-foot-01.jpg


Deze vertolking van de Adidas Schoenen Blauw heeft het strakke thema over het naadloos ontworpen adidas Primeknit 360-bovenwerk, terwijl het is gedetailleerd met een 3D-hielframe voor een vergrendelde pasvorm voor natuurlijke hielbeweging en afgewerkt met een witte Boost-tussenzool.


De Adidas Schoenen Sale heeft een donkergrijze Primeknit-constructie met contrasterende witte accenten, terwijl kastanjebruine hits ook overal zijn doorgevoerd. Andere details zijn een blauw "Millennium Falcon" -logo op de tong gedrukt, terwijl het hielgebied de tekst "Jump to Lightspeed" draagt. Ten slotte wordt het thema afgesloten met een afbeelding van de Millennium Falcon gedrukt op de donkergrijze Boost-tussenzool om het af te ronden.


Deze Adidas Schoenen Dames vertolking van de sneaker draagt ​​het aardse thema over het naadloos ontworpen adidas Primeknit 360-bovenwerk, terwijl het gedetailleerd is met een 3D-hielframe voor een vergrendelde pasvorm voor natuurlijke hielbeweging en bekroond met een witte Boost-tussenzool en camouflagepatroon- zoals een rubberen buitenzool.


Deze Neighborhood x Adidas Ultra Boost 2019 Core Black/Cloud White neemt de nieuwe Primeknit-constructie aan de bovenkant over en wordt gedomineerd door Solar Red op het grootste deel van de bovenkant, samen met contrasterende zwarte details op het spatbord en het enkel / hielgebied. Meer Solar Red is dan te zien op de nieuwe zijpaneelkooi, veters, tonglabel en de nieuwe hielkap. Een zwarte Boost tussenzool en bijpassende Continental rubberen buitenzool.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com