100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-03-2020 05:49:00

sgdp8cru
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-03-2020
Messages: 3

Nike Air Max 270 React Triple Blue

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Air-Max-270-React-CI3866-400-Release-Date-4.jpg


De combinatie van Nike Schoenen Nieuw tinten is een geheel coole mix op zijn plaats in het spectrum; dieper liggen de aqua's over de golvende profielsegmenten en de hielsteun, direct grenzend aan een meer groen getinte, een hit die ook plaats vindt over de neus, oogsteun en buitenzool. Tussenzolen hebben een enigszins witte maar enigszins afwijkende tint, met de basislagen - afgezien van de doorschijnende vensters - in een heldere nauwelijks volt.


Hoewel de Nike Schoenen Heren Sale een beetje op de achterbank heeft gestaan ​​voor de Air Max 720 van dit jaar, is het nog niet voorbij voor het model met hieldemping.Een video gedeeld door het Amerikaanse Soccer Women's National Team voorafgaand aan het WK laat zien dat het team uitgedost is in bijpassende Nike sweatsuits samen met een nooit eerder geziene sneaker waarvan wordt aangenomen dat het de Air Max 270 React is.


De foto met hoge resolutie van de schoen die Nike Schoenen Grijs hierboven draagt, geeft een idee van wat je van het nieuwe model kunt verwachten. De paren die door het team worden gedragen, hebben een wit bovenwerk met blauwe en rode accenten en volt-luchtbellen. De rest van de tussenzolen bestaat vermoedelijk uit React-schuim.


Nike's nieuwste versie van de Nike Air Max 270 React Triple Blue, die wordt geleverd met React-demping, wordt gelanceerd in een aankomende 'Blue Void'-kleurstelling. Gekleed in een Blue Void-, Photo Blue- en Game Royal-kleurenschema. Deze Nike Air Max 270 React heeft een mix van Blues die het gehele bovenwerk bedekt bovenop een White React dempende zool met een blauw getinte Air Max-hieleenheid.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com