100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-03-2020 04:35:37

l2bu84h9
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-03-2020
Messages: 2

Nike Shox Nike Shox TL Nova Spruce Aura/Barely Volt

https://shop.r10s.jp/mitasneakers/cabinet/img49/at8046-001-r6.jpg


Nike Schoenen Dames Zwart introduceerde een technologische functie die geboren leek uit een sciencefictionfilm: vier PE 'pucks' op een hielplatform dat het visuele uiterste was van responsieve energieteruggave. De technologie zou zijn sportmoment op elk gebied hebben, van hardlopen tot basketbal tot training. Na eerder dit jaar het platform nieuw leven in te blazen met de Nike Shox Gravity, brengt Nike het silhouet terug waarmee het allemaal begon met de Nike Shox R4.


Ondersteund door de kenmerkende demping en zool van de Nike Schoenen 2020, combineert het ontwerp zowel een bovenwerk van mesh als hardshell-overlays, waardoor een gelaagde en gestructureerde esthetiek ontstaat. De nieuwe kleurstelling is overwegend rood en wordt gecompleteerd door 'Metallic Silver'-accenten op de swoosh-logo's, veterlussen, hieltellers en tussenzoolplating, waardoor het paar een nostalgische maar toch futuristische look krijgt.


Nike Schoenen Grijs hint al geruime tijd op een grotere comeback voor zijn Shox-lijn. De technologie, die in het begin van de jaren '00 debuteerde, raakte snel uit de mode na de eerste release en is sindsdien vrijwel verlaten. Met dikke, retro-hardlopers die genieten van een nieuwe golf van populariteit - zowel bij vaste modeweken als bij alledaagse sneakerheads - lijkt het tijd voor een Shox-revival.


De Nike Shox Nike Shox TL Nova Spruce Aura/Barely Volt technologie werd in 1984 bedacht, maar werd pas officieel onthuld in 2000. Door zijn mechanische en futuristische esthetiek zal deze variatie van het Shox-silhouet vandaag terug in de winkelschappen liggen in gedurfde tonale kleuren van zwart, oranje en rood, net op tijd voor de lente.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com