100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-03-2020 03:52:00

7g0blgvw
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-03-2020
Messages: 1

adidas ultra boost 2020 grå

https://www.andksko.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/a/sa608.jpg
adidas sko mænd 2020 Til fejring af den kommende James Bond-film forventes en særlig James Bond 007 x adidas Ultra Boost 2020 at falde. Reflekterende over den hemmelige agents stealthy og slanke persona, er modellen klædt i sort, som er parret sammen med en matchende Boost mellemsål, blonder bur og gummi ydersål. Kontrasterende grå trimning pryder hælen, mens hvid tråd vises på tåområdet i et tydeligt mønster.

adidas sko dame grøn Adidas har solideret sig som en pioner inden for branchen, fra at være det første fodtøjsmærke, der udelukkende arbejder på sportsbeklædning til introduktion af nye dæmpningsteknologier som BOOST - og giganten viser ingen tegn på at bremse. Tilfælde af sag: Sidste år annoncerede adidas, at det ville være det første brand i historien, der samarbejder med International Space Station for at skabe og teste forbedringer af sneakers i det ydre rum. Nu ser vi resultaterne af dette samarbejde med adidas lancering af flere rumalderinspirerede sneakers i den nye pakke “Goodbye Gravity”, der fås hos Foot Locker.

adidas sko hvid sort Med målet om til sidst at teste BOOST-teknologi i rummet, har adidas udført en række eksperimenter for at øge komforten og holdbarheden af ​​BOOST-teknologien, mens de også undersøger de ekstreme varme- og kompressionsforhold i rummet for at se, hvordan de påvirker fodtøj og bæreren. I forkant af disse tyngdekraftsbekæmpende sko har adidas udgivet pakken “Goodbye Gravity”. Serien inkluderer en slankt, sort sort UltraBOOST 20 ledsaget af yderligere UltraBOOST 20-stilarter pyntet i en metallisk, brusende glans.

adidas ultra boost 2020 grå Blandt de virkelige adidas-vagter er det ikke den retroinspirerede, der ser den mest kærlighed, men deres mange Yeezy-udgivelser og opdateringer til den engang Kanye-sponsorerede silhuet. Landing ned til Jorden ved hjælp af ISS National Lab, Ultra Boost 20-opdateringen til modellen har allerede oplevet en ekspansiv andel af farveveje både samarbejdende og ikke.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com