100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2020 03:27:58

e0wjzwdk
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2020
Messages: 1

adidas kamanda burgundy

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/04/adidas-Kamanda-Burgundy-CQ2219-06.png
adidas sko sort dame  Den London-baserede designer Craig Green har fulgt lanceringen af ​​sit første adidas-samarbejde med en anden kapsel, der udelukkende frigiver på Dover Street Market. Den nye udgivelse ser seks farveveje af Polta Akh II, en fusion af en adidas Kamanda med en gennemskinnelig sål, der først debuterede under Green's London Fashion Week: Men's show i 2019.

adidas sko mænd rød De seks forskellige farveudgivelser starter med den mere dæmpede "Hvide" - komplet med mørkere gennemskinnelige overlays og røde detaljer - samt lysere toner som "Blå," "Scarlet," "Brun", "Grøn" og "Gul. ” Alle disse overdel er konstrueret af et syntetisk materiale, der sidder ovenpå Kamandas underskrift, skulpturelle gummi ydersål. Designet afsluttes derefter med Craig Green x adidas co-branding på fodseng og tunge.

adidas sko hvid udsalg Adidas tilføjer sin linje af vintage fodboldinspirerede silhuetter og tilføjer en Spring-klar "Collegiate Green" colorway til sin Kamanda-model. Den øverste beholder sin premium ruskind og læderkonstruktion i “Collegiate Green” kombineret med “Crystal White” ved hælen og masketungen, hvilket giver en ren kontrast til de grønne snørebånd og paneler. Langs midtfodsene er signaturstrimlerne i en subtil perforeret form sidder ved siden af ​​en guldfolie "adidas KAMANDA" -logo.

adidas kamanda burgundy Den seneste adidas Country Kamanda colorway er inspireret af ingen ringere end metallic sølv, Shock Red og Powder Blue farveskema, der er berømt af Micropacer. Skoen består af en øvre forskydning i metal af sølvskind af de røde og blå hits, der findes på områder som Three Stripes-mærket og hælfanen. Andre detaljer inkluderer siede-overlejringer på tå og hæl, ”Micropacer” -mærke på den midterste stribe på sidesiden af ​​skoen og selvfølgelig den aggressive fodboldinspirerede Kamanda-sål nedefra. For dem der ønsker at politimand,

https://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com