100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-02-2020 03:27:59

adgg3rnu
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-02-2020
Messages: 3

Nike Shox Nova Obsidian Soft Pink

https://www.sneakernarcos.com/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Shox-Nova-AT8046-400-Release-Date-4.jpg


Nike Schoenen Rood duidt al geruime tijd op een grotere comeback voor zijn Shox-lijn. De technologie, die begin jaren 00 debuteerde, raakte snel uit de mode na de eerste release en is sindsdien vrijwel verlaten. Met dikke, retro-lopers die genieten van een nieuwe golf van populariteit - zowel onder de modeweek stamgasten als alledaagse sneakerheads - lijkt de tijd rijp voor een Shox-revival.


De Nike Schoenen Dames technologie is bedacht in 1984, maar werd pas in 2000 officieel onthuld. Deze mechanische en futuristische esthetiek zal deze variatie van het Shox-silhouet vandaag terug in de winkelrekken hebben in gewaagde tonale kleuren zwart, oranje en rood, net op tijd voor de lente.


De Nike Schoenen Nieuw technologie zou zijn sportmoment op elk gebied hebben, van hardlopen tot basketbal tot training. Na het platform eerder dit jaar nieuw leven ingeblazen te hebben met de Nike Shox Gravity, brengt Nike het silhouet terug waarmee het allemaal begon met de Nike Shox R4.


Ondersteund door de kenmerkende demping en zool van de Nike Shox Nova Obsidian Soft Pink, combineert het ontwerp zowel een bovenwerk van mesh als overlays van hardshell, waardoor een gelaagde en gestructureerde esthetiek ontstaat. Overwegend in rood, wordt de nieuwe colorway gecomplimenteerd met "Metallic Silver" -accenten gevonden op de swoosh-logo's, veterlussen, hieltellers en tussenzoolplaten, waardoor het paar een nostalgische maar futuristische uitstraling krijgt.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

#2 12-02-2020 06:57:47

susan mayer
Membre Actif

Re: Nike Shox Nova Obsidian Soft Pink

I visited a lot of website but I conceive this one contains something special in it in it. What are some of the cheapest places to travel to in the world? From Asia to Africa and Europe, Things to do 's got budget breakdowns for the cheapest places.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com