100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-01-2020 03:05:13

hdqzsfa4
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-01-2020
Messages: 2

Reebok Classic Leather MU Light Sand/Beige

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/sYskcxnsDwTzcijV5U_1grekKxc=/700x700/7/d/a/2/7da2f1fa4d663e1c4d616278d3a3c974c9d98d57_reebok_cl_leather_mu_light_sand_sand_beig_cn7106_os_1_1.jpg


Vers van aansluiting bij Reebok Schoenen Heren, heeft Opening Ceremony de nieuwste gezamenlijke schoenenuitgave onthuld. Met de nieuwe capsule neemt de retailer de Reebok Classic Leather sneaker aan, die opnieuw is bewerkt met een all-over satijnen jacquard stof met bloemenprint. Het silhouet is verkrijgbaar in zwart of rood en is voorzien van Opening Ceremony branding op de tong en verwisselbare veters.


Opening Reebok Schoenen Zwart komt binnenkort met de twee exclusieve iteraties van het Reebok Classic Leather. Deze twee paar Reebok Classic Leather zijn verkrijgbaar in zwart of rood. Het terugkerende thema op de verpakking heeft elke schoen bedekt met een satijnen jacquard-materiaal met bloemenprint met dubbele branding op gebieden zoals de hiel, veters en tongen. Een witte rubberen zool rondt de belangrijkste kenmerken van de schoen af.


Het Reebok Schoenen Sale is misschien wel het populairste en meest erkende silhouet aller tijden. Reebok heeft de iconische en schoen genomen en het een nieuwe look gegeven om 2019 te beginnen, terwijl we je een eerste blik op de nieuwe "Double" -versie geven. Het bovenwerk van dit nieuwe Reebok Classic Leather blijft in wezen onaangeroerd, want het is uitgevoerd in een geheel lederen constructie in zwart met witte accenten op de merklijnen op de zijpanelen en op de hielen. Wat dit paar opvalt ten opzichte van de rest is de nieuwe gestapelde middenzool in platformstijl die je wat extra hoogte geeft voor degenen die langer willen zijn. De traditionele geribbelde rubberen buitenzool omwikkelt alles.


Er zijn maar weinig dingen die het iconische Reebok Classic Leather MU Light Sand/Beige kunnen verbeteren, maar het schoenenbedrijf maakt vooruitgang met dit winterklare duo Mid sneakers. Beide schoenen zijn uitgevoerd in monochrome witte of zwarte edities en hebben een bovenwerk van nerfleer en een stevige, geribbelde rubberen zool voor extra grip. Een gevoerde tong helpt de GORE-TEX-voering bij het isoleren van de voet, terwijl een patroon van GORE-TEX-logo's rondom het midden van de schoenen is versierd. Tweekleurige wandelveters maken de robuuste stijl compleet.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

#2 10-02-2020 03:10:01

busba phimpha
Membre Actif

Re: Reebok Classic Leather MU Light Sand/Beige

Just dare you can easily enjoy.   >>>>  slotxo

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com