100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-01-2020 07:50:19

vpphqfm8
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-01-2020
Messages: 2

Adidas Ultra Boost 3.0 Trace Cargo

https://pbs.twimg.com/media/C1-beT3XEAEhk_s.jpg


Denna senaste utgåva av Adidas Skor Grå får namnet “Grey Three”. Oavsett vad du vill kalla dem, finns det ingen tvekan om att de är en av de renaste lookerna för Ultra Boost som vi har sett hela året, perfekt för att bli nästa vardagsalternativ för den berömda Boost-dämpade löparen i din rotation. Grey Three colorway har en rak look i ljunggrå Primeknit med solida grå burar och en matt svart hälbänk.


Adidas Skor Dam håller sakerna grundläggande med den kommande utgåvan av Ultra Boost 3.0 i den viktiga svarta och vita färgvägen. Men den här gången får du inte en, utan två nyanser av svart för Primeknit-överdelen: Core Black (mörkare) och Utility Black (ljusare). Buret och hälbänken matchar i mörk svart, medan den vita Boost-mellansulan avslutar det grundläggande och alltid önskade utseendet för Ultra Boost.


Med den perlgrå färgvägen som släpps på några dagar, kommer Adidas Skor 2020 att erbjudas i en annan kärtsvart finish ännu, men med små uppgraderingar. Draperad i den tonala svarta ytan över sin primeknit-byggnad. Sneakeren är nu utrustad med ett matchande skinnburssystem och en strukturerad matt hälbänk istället för sin traditionella syntetiska smink. Slutligen en ren full längd vit Boost mellansula enhet och svarta yttersula lock från den skarpa designen helt.


Adidas Ultra Boost 3.0 Trace Cargo och att gå med i det paret kommer att bli denna helt nya Trace Khaki färgväg som en del av varumärket Summer 2017-sortimentet. Skon har en blandning av solbränna och svart i hela Primeknit-överdelen samt täcker buren och hälbänken. En vit Boost-mellansula och en svart yttersula i kontinental gummi kompletterar utseendet helt.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com