100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-01-2020 02:57:23

gggkkkdd
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-01-2020
Messages: 1

adidas kamanda burgundy

https://cms-cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/04/adidas-Kamanda-Burgundy-CQ2219-06.png
adidas sko mænd hvid Adidas Kamanda er nået langt fra at være en uudgivet designprototype i 80'erne. Det er nu blandt silhuetterne foran på Trefoil Brands livsstilsindsats, og det er indstillet til at falde i en "Triple White" -stil farve, der er perfekt til de varmere dage fremover. Som en sko, der typisk kaldes til mørke eller jordagtige toner til tidligere udgivelser.

adidas sko dame rød Det er noget interessant at se Kamanda i en mere luftig stil, præsenteret med en blød off-white ruskind, der er accentueret af en hvid masketunge og hvidt læderhælstykke. Den mælkehvide ydersål har derefter en fed, tandagtig slidbane - inspireret af trækkraft fra den tidløse adidas Samba - for at tilføje en sund dosis fodboldstil. Efterbehandlingen af ​​mærket finish holdes derefter til et minimum, da en perforeret grafik med tre striber og et guldfolie Kamanda-stempel fuldender udseendet.

adidas sko sort 2020 Adidas nye fodboldsko-inspirerede Kamanda-silhuet er klar til at frigive i en splinterny burgunder og gummi-farve senere denne måned. Med en bordeaux-ruskind øvre, der trækker design signaler fra den klassiske Samba, skoen har en tonetunge og snørebånd, et hvidt læder hit på hælen og guldstemplet Kamanda branding på lateral side af den øvre. Skoen er bundet sammen med en tykt, ruget gummisål, der rejser sig op over kassen og hælen og giver en interessant voluminøs kontrast til en ellers slank silhuet.

adidas kamanda burgundy Adidas Kamanda-silhuetten, der oprindeligt debuterede i slutningen af ​​2017, nåede sit højdepunkt med optagelsen i den ophøjede adidas Dragon Ball Z-kollektion, repræsenteret af den truende Majin Buu-antagonist. Bemærket for sin chunky og bulbous sålenhed, låner sneakeren sit designsprog klart fra det tyske sportstøjmærks tidstestede fodboldæstetik, mens den stadig indtager et markant unikt look. Da han vender tilbage i 2019, er Kamanda tilbage i to premium ruskindtøj, hvor den ene kommer forankret af en Legend Marine-farvetone og dens modpart vælger Raw Amber.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com