100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2019 03:15:16

cckmtk3i
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-12-2019
Messages: 3

Nike Internationalist Sepia Stone/Sail/Sand

https://www.efootwear.eu/media/catalog/product/cache/image/650x650/0/0/0000200308074_03_jf.jpg


Dette er den seneste Nike Sko Ny Model kommer klædt i et partikelbeige farveskema. Internationalistens væsentlige design forbliver intakt, men der er et par premium-detaljer, der er værd at nævne, ligesom de perforerede sidepaneler og tåboks og også den superrensede partikelbeige ruskind øvre. En hvid mellemsål og ydersål i gummi afslutter udseendet.


Nike Sko Dam Svart løbesko har eksisteret i lang tid. De dukkede først op i New York City marathon i 1982, og lige siden har både løbere og sneakerheads været besat af dem. Og med god grund: de er lette med et solidt løbebånd, og den klassiske silhuet gør dem åh-så-tæt på at være en hverdags-sneaker med alle tøj.


Lige frigivet i taupe grå, får kvindernes Nike Sko Grå endnu et tonetema til sommeren i form af denne olivenlignende mørke stukkefinish. Med en førsteklasses blandet materiale øvre del af åndbar mesh for sine underlag og matchende ruskindoverlejringer, er skoen også detaljeret med læder accenter placeret på swooshes på tværs af siderne og mærkning på hæl tappen. En hvid mellemsål og ydersål i gummi kompletterer looket helt.


Nike Internationalist Sepia Stone/Sail/Sand stammer tilbage fra 80'erne og for sin seneste udgivelse vender den klassiske løber tilbage i et "Triple Black" farveskema. Til denne udgivelse får skoen en fuld premium læderkonstruktion med hits af mørkegrå rundt om den nedre mellemsål og mærkehælen. Efter at have afsluttet det slanke look er en gummivaffel ydersål til trækkraft på våde overflader.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com