100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-11-2019 02:03:21

ijlnd6z8
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-11-2019
Messages: 2

Nike Air Max 97 Psychic Pink/Nightshade

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/04/Nike-Air-Max-97-White-Psychic-Pink-Nightshade-CJ0569-100-Release-Date.jpg


Deze nieuwe colorway van de Schoenen Nike Heren gebruikt dat thema perfect omdat de schoen bedekt is met wit en mintgroen op het bovenwerk van mesh en leer. Tinten groen en roze worden vervolgens op de kenmerkende racestrepen op de zijpanelen en op de geborduurde Swoosh boven de tussenzool en het hielliplipje geplaatst. Het design wordt afgesloten met een mintgroene Air Max-unit en een witte rubberen buitenzool.


Deze Schoenen Nike Zwart combineert antraciet en wolfsgrijs bovenop de mesh- en lederen constructie op het bovenwerk en is ook geraakt met reflecterende 3M-details op de racestrepen. De splash van kleur komt op de Swoosh-logo's op de zijpanelen en tong, evenals op de branding op de hiel, allemaal gedaan in Flash Crimson. Een witte tussenzool met een Air Max-unit over de gehele lengte in een witte en zwarte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


De klassiekers zoals de Schoenen Nike Sale hebben bewezen dat ze blijven als de ware helden voor de divisie. Voor de volgende toevoeging aan de constant groeiende 97-familie, geeft de Swoosh de dames een Pale Pink-variëteit die kiest voor een scala aan zachtroze tinten en een ander vrouwelijk vleugje paars aan de binnenkant van de volledige Air-eenheid.


De hardloper bootst de witte Nike Air Max 97 Psychic Pink/Nightshade na die in de game van dit jaar worden gedragen met een bovenwerk van wit gaas en leer voor het spatbord. Het highlight-element zijn reflecterende rode en koningsblauwe biezen vanwege het golvende ontwerp, samen met metallic zilveren strepen en mini swooshes op elk zijpaneel. Afwerkingen zijn onder andere gestreepte hiellipjes en afneembare klittenband op elke tong, gevolgd door bijpassende rubberen zolen met dezelfde kleurindeling.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com