100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2018 09:16:28

wqeuweyue
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 2

nike air max zero blauw

http://www.lemniscaat2.nl/images/dfdsfqwl/Nieuwe-Heren-Nike-Air-Max-Zero-Loopschoenen-Casual-Schoenen-Breathable-Schoenen-Deep-Blauw-Wit-73257112.jpg
nike schoenen heren sale De Nike Air Max Zero Unisex-schoen is de eerste uitgave van het nog nooit eerder vertoonde pre-conceptontwerp van de Air Max 1 door de toenmalige ontwikkelaar Mark Parker en ontwerper Tinker Hatfield. De op bootie geïnspireerde constructie en het sokachtige bovenwerk zijn knipoogjes naar Tinker's oorspronkelijke visie, terwijl een zichtbare Max Air-eenheid in de hel zorgt voor lichtgewicht schokdemping die de Air Max tot een icoon heeft gemaakt.

nike air max schoenen kopenDe Nike Air Max Zero Essential combineert een klassieke stijl met een modern, minimaal ontwerp. Bovenwerk van volledig textiel met gegoten overlays voor lichte duurzaamheid. Schouderzool uit één stuk en buitenzool voor lichtgewicht comfort en flexibiliteit. Bootie-constructie voor een hechte, comfortabele pasvorm. Max Air-unit biedt lichtgewicht schokdemping. Rubberen buitenzool op de neus en hiel voor grip.

nike schoenen dames wit Ontwerper Tinker Hatfield heeft heel wat geschiedenis met Nike, en heeft een aantal van de populairste sneakers van het merk ontworpen in zijn geschiedenis. Hatfield's originele schets van de Air Max Zero leek zoiets als Nike's volgende release, een wit-gele versie van het silhouet. Om zijn exclusiviteit te tonen, is elke sneaker genummerd op de binnenzool, waardoor deze vrij beperkt is.

nike air max zero blauw Het duo verbeterde de airbag die eerder op de Air Max 90 werd gebruikt met nog eens 50%, waardoor je meer ruimte hebt voor demping onder je voeten. De levendige slagen op de hiel deden sterk denken aan de Air Max 90 Concorde uit hetzelfde jaar van vrouwen en benadrukten de kenmerkende vergrote luchteenheid.

https://www.winkelhao.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com