100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-05-2020 10:28:33

Irene41
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-05-2020
Messages: 9

Adidas Ultra Boost 20 Goedkoop

Adidas Ultra Boost 20 Goedkoop
https://www.nmdschoen.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20apri074.jpg

Nu de release van Adidas's langverwachte collaboratieve Adidas Ultra Boost 20 Dames dichterbij komt, krijgen we een grondige blik op de schone kleuren. De schoen heeft een zwart Primeknit-bovenwerk versierd met gedurfde "UNDFTD" -branding over het bovenste toebox / middenvoetgedeelte. Een witte Boost-tussenzool en een witte Continental Rubber-buitenzool ronden de klassieke high-end hardloperlook af waar de Ultra Boost bekend om is geworden.

Na de aankondiging van de langverwachte Adidas Ultra Boost 20 Heren van vorige week, is het vlaggenschip hardloopmodel van Adidas nu beschikbaar in een "Chalk Pearl" -kleur. De sneaker heeft een zeer licht beige bovenwerk met een tonale middenvoetkooi met drie strepen en een hielkap met zilveren Adidas Ultra Boost 20 Goedkoop voor ondersteuning. De klassieke witte Boost-tussenzool en een witte Continental-rubberen buitenzool met een kleine lichtblauwe slag ronden de lichte look van de schoen af.

Eerder vandaag onthulden we drie aankomende Adidas Running-silhouetten ontworpen in samenwerking met UNDEFEATED, maar het lijkt erop dat een vierde lid zich bij het feest voegt. Deze alternatieve versie
van de Adidas Ultra Boost 20 Sale draait de kleuren om door te gaan met een volledig wit bovenwerk en gedurfde winkelbranding over de middenvoet van de schoenen in hun kenmerkende vet / cursieve type. Deze zullen inderdaad worden uitgebracht in de detailhandel, maar uitsluitend bij ONDEFELD en in zeer beperkte aantallen.

Als je de "Cookies and Cream" Adidas Ultra Boost 20 Nederland van vorige maand hebt gemist, dan heb je geluk, want de Three Stripes heeft nog een paar om de hoek. Gekleed in de smaakvolle kleurencombinatie van zwart en wit, krijgt dit smakelijke aanbod een iets andere uitstraling dan wat normaal wordt verwacht van een paar met deze monicker. In de eerste plaats hebben deze aanbiedingen een mix van tinten op het gebreide bovenwerk, terwijl er deze keer een duidelijker gestreept ontwerp is dat het zwart van het wit scheidt.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com