100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-04-2020 05:44:35

gorze@bingzone.net
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-04-2020
Messages: 4

Adidas Harden Lage Prijs

Vers gekroonde NBA MVP James Harden heeft de afgelopen weken een interessante tijd gehad als het gaat om zijn schoenen. Kopen Adidas Harden Ten eerste onthulde adidas een set van drie schoenen in MVP-stijl voor de baard voordat hij zelfs de prijs won. Vervolgens creëerde Trolli - een andere sponsor van Harden - een levensgrote gummy-snoepversie van zijn Harden Vol. 2 sneakers. Nu is zijn Harden LS2, een off-court variant van zijn kenmerkende schoenen, gearriveerd in een nieuwe zomerse kleurstelling die zware woestijnvibes uitstraalt, terwijl Harden universiteitsbasketbal speelde in de staat Arizona.

https://www.houvolsneaker.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/2020apr391.jpg

Het zandgele bovenwerk van de schoen is gemaakt van een suède / leermix en een premium onbewerkte leren patch met een ingegraveerd Adidas Harden Goedkoop logo siert de tong. Gewaagde koraalkleurige riemen vervangen een standaard vetersysteem en zorgen voor een contrast in zuidwestelijke stijl, net als de koraalkleurige hiel. De schoen is afgewerkt met een witte Boost-tussenzool over de volledige lengte en een onopvallende buitenzool.

Na te hebben geknikt naar de grote Allen Iverson via een nieuwe Adidas Harden Lage Prijs. In de 4 kleurencombinatie die lijkt op de Reebok Question Mid, brengt het kenmerkende schoeisel van James Harden nu dingen in de moderne wereld van hoepels door zijn opmerkelijke rivaliteit in de Western Conference onder de aandacht te brengen. Nagesynchroniseerd met het "Su Casa" -pakket, om de beroemde Spaanse uitdrukking af te spelen die zich vertaalt naar "Mijn huis is uw huis" in het Engels, deze collectie schreeuwt teams zoals de Lakers, Warriors, Suns en Thunder.

Met uitzondering van de Lakers-colorway als gevolg van alles rondom het overlijden van Kobe Bryant, maakte elke variatie het hele seizoen zijn debuut op het veld, maar ironisch genoeg liepen de Rockets die wedstrijden nooit uit met een overwinning (cue sad vioolmuziek) . Adidas Harden Schoenen Als je hieronder een nadere blik werpt, zul je zien dat elk aanbod in de juiste teamkleuren wordt gekostumeerd, waarbij de Lakers-optie gekleed gaat in een paars bovenwerk met gele accenten, koningsblauwe bases met gele doses voor de Warriors, paarse meerderheden met oranje aanrakingen voor de zonnen en levendige blauwe fundamenten met oranje / gele spetters voor de donder.

Vers gekroonde Adidas Harden Dames/Heren heeft de afgelopen weken een interessante tijd gehad als het gaat om zijn schoenen. Ten eerste onthulde adidas een set van drie schoenen in MVP-stijl voor de baard voordat hij zelfs de prijs won. Vervolgens creëerde Trolli - een andere sponsor van Harden - een levensgrote gummy-snoepversie van zijn Harden Vol. 2 sneakers. Nu is zijn Harden LS2, een off-court variant van zijn kenmerkende schoenen, gearriveerd in een nieuwe zomerse kleurstelling die zware woestijnvibes uitstraalt, terwijl Harden universiteitsbasketbal speelde in de staat Arizona.

www.houvolsneaker.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com