100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-03-2020 04:04:30

q_nywi3g
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-03-2020
Messages: 1

Neighborhood x Converse Jack Purcell OX Zwart/Egret

https://www.solezilla.com/wp-content/uploads/2019/09/23424_1.jpg


Nagesynchroniseerd met het Converse Schoenen Rood, beide opties zijn gekleed in een faux ponyhaar bovenwerk, naar keuze in Black of Camel. Het bovenwerk van het ponyhaar wordt vervolgens gecombineerd met een rubberen haksnijder-overlay bekroond met Born x Raised-branding. Een leren voering en nog meer Born x Raised op de binnenzool maakt de look van de schoen compleet.


Converse Schoenen Dames bestaat uit drie verschillende kleurstellingen van de Jack Purcell, uitgevoerd in wit, zwart of marineblauw. Alle drie de paren hebben verschillende kenmerken, zoals de co-branded details op de inlegzolen, witte tussenzool, witte stiksels, bovenwerk van canvas, EVA-inlegzolen en rubberen buitenzolen. De klassieke esthetiek van het model blijft intact, ze komen gewoon met een klein beetje ontwerpaspiratie.


Dat verandert echter allemaal met de nieuwe Converse Schoenen Sale die vorige week door Converse werd uitgebracht, die een waterafstotende, gebonden katoenen buitenkant en een verhoogde manchet verwisselt. Deze kicks zijn niet bedoeld om in plassen te spetteren, maar ze houden je honden droog in een regelmatige regenbui.


Beide herhalingen van de “On The Turf” Neighborhood x Converse Jack Purcell OX Zwart/Egret hebben een bovenwerk van ponyhaar en tonale neusjes met bijpassende veters. De schoen wordt verder schoongemaakt met een geheel witte tussenzool, die verschijnt zonder de gebruikelijke zwarte foxing-streep. Afgeschuinde 'BornxRaised'-branding verschijnt op de stevige hielcup, terwijl' On The Turf 'is geborduurd op de bovenkant van de tong en co-branding verschijnt op de in Venetië, Californië groetende binnenzool.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com