100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-03-2020 07:36:13

zsvk85bk
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-03-2020
Messages: 1

adidas alphabounce beyond

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/a105f188b1f8468d90d0a80d017d4f0c_9366/Alphabounce_Beyond_Shoes_Blue_DB0205_01_standard.jpg
adidas sko mænd 2020 Som en del af sin nye 'RUN THE GAME' -kampagne har adidas lanceret den første store franchise-opdatering med AlphaBounce Beyond - en løbesko designet til at fejre atleter, der bruger løb som et værktøj til at dominere deres sport. The Beyond, en af ​​de eneste træning sko, der er bygget til at løbe med hæl til tå-dæmpning, opdateres for mere alsidig multidirektionel bevægelse, inklusive en bredere mellemsål og smedede zoner for stabilitet og hurtige snit og en kontinental gummi ydersål for mere trækkraft på alle overflader.

adidas sko dame grøn Adidas Alphabounce tilbyder dæmpning, der er fjedrende, lydhør og holder ved et lavere prispunkt end andre sko som Ultra Boost - netop derfor er det blevet en kultfavorit siden udgivelsen i 2016. Nu går Bounce ind i fremtiden med et hoved- vender ny kvinders silhuet: Alphabounce Instinct, en sko, der har en unik bølgetekstureret overdel og en trend tyk mellemsål.

adidas sko hvid sort Indstillet til at ankomme i tre farver - et lys linned, en blød orange og en tonegrå - alle tre sko har et unikt snøresystem, der når ned til midtfoden og forbindes med en fed plastisk skaft. En tyk grå mellemsål, der har en generøs hjælp til Bounce-dæmpning i hælen, giver dæmpning, mens en kontinentalt gummi ydersål tilbyder enestående holdbarhed og afslutter skoens futuristiske look.

adidas alphabounce beyond Adidas er dedikeret til at skabe produkter på måder, der minimerer deres miljøpåvirkning. Dette produkt er oprettet med garn fremstillet i samarbejde med Parley for the Oceans. Nogle af garnet har Parley Ocean Plastic ™, der er fremstillet af genanvendt affald, opfanget fra strande og kystsamfund, før det når havet.

https://www.nicestil.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com