100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-03-2020 04:23:59

q3ici9cj
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-03-2020
Messages: 0

Adidas EQT Support 93/17 Core Black

https://caliroots.com/images/375602/m_medium_high/adidas-originals-eqt-support-93-17-bz0585-core-black-core-black-white.jpg


De EQT-serie van Adidas Schoenen Heren is een van de meest consistente exportproducten van de Three Stripe, die altijd terugkeert naar de aangekondigde geschiedenis van het merk en tegelijkertijd relevant blijft in het steeds veranderende sneakerlandschap van vandaag. De nieuwe Support Mid ADV is gekleed in blauw, kernzwart en zonnegeel en is weer terug met zijn chukka-achtige vorm en flexibele sokachtige enkelkraag. In contrast met zijn overweldigend donkere esthetiek zijn snelle hits van spierwit op Three Stripes in de tussenzool, EQT-merkdubrae en de tussenzool.


De Adidas Schoenen Groen eindigt dit vakantieseizoen en de laatste stijl die valt is de Dragon Ball Z x adidas EQT Support Mid ADV Shenron Green. De sneaker symboliseert de Shenron-draak van de Japanse manga / tv-show met meerdere tinten groen als een knipoog naar de huidskleur en textuur van Shenron, en krijgt ook rode accenten om de ogen van de draak te weerspiegelen, met meer toegevoegd langs het hielgebied en de tussenzool. Bovendien wordt geel op de achterkant gebruikt om de buik van Shenron na te bootsen, terwijl zwarte Three Stripe-branding op de zijkanten, een witte tussenzool en een groene buitenzool het thema compleet maken.


Adidas Schoenen Nieuw zal een aankomende 'Purple Camo'-iteratie van de EQT Support Mid ADV uitbrengen om mee te gaan met de' Khaki Camo'-versie. Deze release heeft een paars en blauw Primeknit-bovenwerk met wit op de EQT-branding op de teen en bijpassende witte drie strepen aan de zijkanten. Een sokachtige enkelkraag, zwarte drie strepen op de tussenzool bovenop een omvangrijke tussenzool completeren het ontwerp.


Adidas zal zijn uitrusting line-up uitbreiden met de onthulling van hun nieuwste model, de Adidas EQT Support 93/17 Core Black, die dit najaar debuteert. Gekleed in een Core Black, Granite en Sub Green kleurenschema. Deze nieuwe adidas EQT Support-uitvoering heeft een mix van grijs, wit en zwart in de bovenkant. De groene accenten geven de schoen zijn iconische EQT-look. Een White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com