100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 27-02-2020 10:07:13

7c6zeup0
Nouveau membre
Date d'inscription: 27-02-2020
Messages: 1

Nike Air Force 1 High Neptune Green

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/12/Nike-Air-Force-1-High-Neptune-Green-CD0910-101-Release-Date-1.jpg


Klassiekers raken nooit uit de mode en als ze dat wel doen, Nike Schoenen Rood ze terug na een korte pauze. Over klassiekers gesproken, bekijk deze nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 High. De schoen is uitgevoerd in een eenvoudig maar toch wit en houtskoolkleurenschema en heeft een bovenwerk van wit leer dat wordt gecompenseerd door de hits van houtskool op de enkelriem, tonglabel, voering, inlegzolen, hiellip en rubberen buitenzool.


De Nike Schoenen Running heeft als doel om een ​​paar ondersteunende in-line versies te strooien om zijn opgedreven impuls te helpen drijven. De nieuwste die wordt ontdekt, komt aan als deze strakke tweekleurige uitvoering die de kenmerkende Swoosh-kleuren 'Gray Fog' en 'Neptune Green' inluidt. Hoewel de tweede genoemde tint vorige maand onlangs in hetzelfde silhouet verscheen, wordt deze opnieuw op de voorgrond gebracht om op verschillende locaties te worden toegepast. Getrommelde lederen constructies wisselen af ​​tussen lichtere pigmenten van grijs en wit, waardoor de door de planeet geïnspireerde toon gebieden zoals de Swooshes, dubraes, tongen en hielen kan overnemen om gemakkelijk eruit te springen als het meest opvallende element van het paar.


Van Nike Schoenen Dames Wit dezelfde soort, hoewel over het algemeen ingewikkelder en aantrekkelijker, is deze 'Neptune Green'-iteratie waarvan de opvallende tinten de bovengenoemde armaturen ondersteunen, de singels bij de enkel sieren met de donkere toon en hetzelfde doen met de merklippen langs de tong . Borduurmotieven die bovenop zijn gelegd, vallen echter uiteen in wat op zilverdraad lijkt, wat overeenkomt met de veelzijdigheid van de kleurloze uitvoering van de rest van de kit.


De Nike Air Force 1 High Neptune Green heeft sinds zijn debuut in 1982 talloze flitsende, felbegeerde iteraties verzameld en toch zijn zijn eenvoudige, in-line releases misschien wel een van de beste. Twee van de populairste outfits van het model worden gecombineerd in één op dit ingetogen, maar klassieke zwart-witte paar. Bovenste panelen zijn uitgevoerd in de donkerdere kleur van de twee en zitten bovenop witte bodems onderbroken in de buurt van de hiel door zwarte "AIR" tekst. Branding op de middenvoet, tong en hiel volgen het voorbeeld als ze afwijken van hun donkere directe omgeving met witte constructie. De enige functie die niet deelneemt aan deze "yin en yang" -dans is de metalen "AF1" dubrae aan de basis van de veters.


https://www.footstijl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com