100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-01-2020 02:25:24

to2o3w2a
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-01-2020
Messages: 1

adidas temper run raw amber

https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/CO_k_ScfksfpVxooAveWwl4ZrdU=/700x700/1/4/3/2/14328d2f04c4acbc339a01b16e312ede2826c5a5_adidas_temper_run_raw_amber_raw_amber_core_black_g27922_2_os.jpg
adidas schoenen heren grijs Niemand verenigt mode, vorm en functie zoals Adidas. Gespecialiseerd in sneakers en streetwear, is het megamerk een symbool van sportluxe geworden. Deze blauwe en zwarte Temper Run-sneakers van Adidas hebben een geribbelde witte rubberen zool, een binnenzool met een merk, een ronde neus, een vetersluiting aan de voorkant en mesh-panelen.

adidas schoenen dames zwart De adidas Temper Run werd uitgebracht in verschillende felle kleuren en diende als het middelpunt van een samenwerking met Saint Alfred uit Chicago, en heeft in 2018 een solide heropleving genoten. De loper in de jaren 90 is perfect trendy vanwege zijn retro silhouet en zwaar bovenste met panelen, en nu is het opgedoken in een seizoensgebonden 'Raw Indigo'.

adidas schoenen wit met blauw Het bovenwerk is gemaakt van suede / mesh en heeft een chill blue als basiskleur. Tan-overlays zorgen voor contrast en kleine zwarte slagen naar de hiel, teen en tong en ronden het bovenwerk af. De witte tussenzool is voorzien van adiPRENE demping voor de hele dag comfort, en de look wordt vervolgens afgerond door een felroze detail op de tussenzool.

adidas temper run raw amber Inmiddels weet je heel goed dat adidas Originals op 1 juni een complete collectie schoenen lanceert ter ere van Pride Month ter ondersteuning van de LGBT-gemeenschap. Enkele van de reeds bekeken silhouetten zijn de nieuwe Ozweego, de Continental 80 en de Ultra Boost 19, maar er komen er nog veel meer bij, waaronder de Temper Run. Deze retro-geïnspireerde klassieke hardloper maakt gebruik van off-white, blauwe tint en ijsgele overlays voor een zachtere afwerking van rustgevende pasteltinten, terwijl de drie strepen worden begrensd door gele, oranje en donkerrode tinten.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com