100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-01-2020 07:41:17

vpphqfm8
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-01-2020
Messages: 2

Nike Air Max 97 Se Mahogany Mink/Smokey Mauve

http://www.svnraven.com/wp-content/uploads/2019/04/mens-lifestyle-nike-air-max-97-se-mahogany-minksmokey-mauvemahogany-mink_3-1-600x600.jpg


Hver accent - fra Zapatillas Nike Rojas meshet ned til de nedre lag af glat læder og derefter til båndet, der krydser langs tungen og hælen - finder sig i kompliment til den fokale skæve, selvom de små emblazonerede swooshes, der sætter plads på deres sædvanlige pletter , kontrast i deres lettere volt.


Når det varmere forårsvejr begynder at ankomme, er det tid for Zapatillas Nike Hombre at begynde at få de lysere farveskemaer frem for nogle af dets tidstestede klassikere. I de senere år har ingen NSW-favorit fået mere trin end Air Max 97, og nu er den klar til at røre ved i en slående kombination af sort, hvid og volt. Sort og hvid er ansvarlig for langt de fleste af denne 97-base, men dens hovedvendende Volt-farvetone pryder de lavere mest racende striber såvel som dets halvlange mediale og laterale Swoosh-branding.


Disse Zapatillas Nike Nuevas feminine egenskaber tones derefter ned af mere neutral paneler mod den nedre halvdel, hvor muddervagter vælger enten mattsort eller en blegemiddelhvid. Midtsåler følger efter med luftboblen i kontrast i en meget mørkere tone, da hele toplinien prydes af det maksimalistiske mønster i enten en sand til gul og rød form eller en meget mere minimal, monokrom gengivelse. Adskilt af mesh-teksturer og skitseret af et strejf af reflekterende materiale lukker det nyeste sæt kløften mellem kønsspecifikke tilbud yderligere.


Nike udvider deres Nike Air Max 97 Se Mahogany Mink/Smokey Mauve opstilling med endnu en splinterny Air Max 97 for maj måned. Dette tilbud har en hvid maske og læderoverdel med gule og røde kontrasterende accenter på racing striber, tunge og trækflig. Stedsegrønne detaljer dækker læder-beskyttelsesbeskyttelse og ydersål i gummi.


https://www.skonmd.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com