100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-01-2020 04:23:57

q6ygr11y
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-01-2020
Messages: 1

Nike Air Force 1 Hi Retro QS "Sheed" Wit

https://www.jordans2019cheap.com/wp-content/uploads/2019/10/all-white-nike-air-force-1-high-sheed-for-sale-2-600x401.jpg


De Schoenen Nike Sale arriveert in een vol, levendig spektakel, dat zijn vele opvallende kenmerken bewerkstelligt in het kleurenverhaal van de "Neon Seoul". Een gladde witte lederen basis creëert een perfect startpunt voor de veel luidere transformatie, waardoor hij luid tegenover staat de gedempte constructies. Swooshes beginnen in een hemelsblauwe toon en lost dan langzaam op in een veel agressiever geverfd rood.


In navolging van de witte en blauwe 'Think 16'-make-up van 2018, kiest deze Schoenen Nike Dames ervoor om de zomer vol te gaan met zijn grimmige witte palet, maar voegt een beetje extra luxe toe dankzij de eerder genoemde laklederconstructie. Als je goed kijkt, zie je ook het kenmerkende fadeaway jumper-logo van Wallace op de zijhiel. Een tijdloze witte tussenzool en buitenzool vervolledigen de look.


De Schoenen Nike Rood gedurende zijn hele loopbaan in de NBA. Om de voortdurende steun van de legende voor de high-top te eren tijdens zijn 16-jarige stint in de Association, brengt Nike een speciale colorway van het model uit. Het geheel witte kleurenschema heeft een bovenwerk van lakleer en een bijpassende enkelband. Het hoogtepunt is een silhouet van Sheed die zijn kenmerkende fadeaway fotografeert, gestikt op elke zijhiel.


De Nike Air Force 1 Hi Retro QS "Sheed" Wit keert terug in een zeer populair kleurenschema voor de zomermaanden gekleed in een mix van wit, gym rood, gom medium bruin en zwart. Dit aanbod heeft een bovenwerk van wit getrommeld leer met zwarte nubuck op de Swoosh-logo's, hiel en enkelband. Hints of Red wordt gebruikt op de tongen, aangevuld met een volledige rubberen buitenzool.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com