100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2020 02:35:12

cdv13fiq
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2020
Messages: 1

Air Jordan 13 Retro Cap And Gown

https://c.static-nike.com/a/images/t_prod_ss/w_640,c_limit,f_auto/ez9m31eyfmi2ipcpscfu/air-jordan-13-cap-gown-release-date.jpg


Na het inkleuren van de Jordan Schoenen Sale met tonale patronen en tropische groenblauwtinten, probeert de Jumpman de klassieke Air Jordan 13 ook naar het paradijs te brengen door diezelfde "Eilandgroene" energie te vertalen naar deze aanstaande tweekleurige colorway. Traditioneel gestoffeerd bovenwerk is geassembleerd met een grimmig zwart leermateriaal en contrasteert met hits van groenblauw accenten die aankomen op de tussenzool en hieloverlays - een kleurblokkerende techniek die vergelijkbaar is met de Nike SB Tiffany Dunks. Bovendien zijn het geborduurde tongmerk en de kenmerkende hologrambellen verwisseld voor metallic verzilverde versieringen.


Met veel meer zekerheid onderweg, is de Jordan Schoenen Heren een van de eersten die voorop loopt met zijn grotendeels simplistische uitvoering die prima in verbinding staat met zijn muze. Heldere textuurpurples zijn enigszins spaarzaam in gebruik, nemen plaats over het spatbord, de middenzool en hielbekleding; bedekt zijn witte gladde leersoorten die kreuken vanwege hun verschillende ronde inspringingen. Teenvakken volgen kleur in kleur naast tongen en voering, terwijl de schijnbaar vergeten gele toon zich stil onder de buitenzool verbergt.


Met een kleurenschema dat rijke marine, statig grijs en sportief wit combineert, combineert de Jordan Schoenen Zwart levensstijlklare looks en hofklare prestaties op een overweldigend aantrekkelijke manier waarop maar weinig andere Air Jordans aanspraak kunnen maken. De kenmerkende pockmarked middenvoet overlay en cat-eye badge op de hielkraag geven het de meest iconische bloeit, en in een draai die zeker liefhebbers van OG Jordan Brand zal verrassen, zal het bovenwerk inderdaad voorzien zijn van visueel reflecterende details - een geliefd origineel accent dat was merkbaar afwezig op de anders onberispelijke retro van 2010.


De Air Jordan 13 Retro Cap And Gown is terug op zijn Retro-golf, met een aantal luxueuze elementen via een lederen bovenwerk met reptielenstructuur, metallic zilveren versieringen op het "kattenoog" op de hiel en tonglogo en een adembenemende tint eilandgroen die straalt de uitstraling van edelstenen. Klassieke getrommelde lederen toeboxen en suède panelen behouden het oorspronkelijke karakter van het ontwerp van Tinker Hatfield uit het NBA-seizoen 1997-1998.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com