100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-01-2020 03:03:06

bz4843bl
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-01-2020
Messages: 1

Reebok Club C 85 Spirit Wit/Gum

https://assets.reebok.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/5badb9852a8b42f4a790a8f700c87522_9366/Club_C_85_White_CN5511_08_standard_hover.jpg


Een van de meest klassieke en erkende laag uitgesneden silhouetten, de Reebok Schoenen Heren is nu beschikbaar met deze schone grijs en krijt kleurencombinaties. Met een glad lederen bovenwerk voor extra comfort en stijl, rubberen buitenzool, EVA-middenzool voor lichtgewicht demping en een volledig gladde look, kunnen deze versies zeker een onderdeel van alle zomerbenodigdheden zijn.


Dit aanbod van de Reebok Schoenen Zwart komt in uw keuze uit witte en / of zwarte kleuropties. Elk bovenwerk van premium nerfleer met een band die de veters bedekt die doen denken aan de Alien Stomper uit de jaren 80. Beide zijn afgewerkt met een marine lederen tong, tonale branding, suède panelen rond de neus op een rubberen rubberen zool.


De Reebok Schoenen Sale een bovenwerk van wit leer geaccentueerd met zwarte suède strepen om die Panda-uitstraling af te geven. De zwarte veters zijn voorzien van een all-over tekstprint met het logo van 43einhalb en 'The Cooking Panda', terwijl er een chef-panda op de tonglabels staat. De schoen wordt ook geleverd met een menu en eetstokjes.


Vandaag nemen we een kijkje in de nieuwste Reebok Club C 85 Spirit Wit/Gum die wordt geleverd met een all-over Reebok-motief in zijn bovenwerk. De schoen heeft een zachte lederen constructie met een all-over Reebok-logomotief. Andere details zijn onder meer een gevormde inlegzool en gestanste EVA-middenzool voor schokabsorptie.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com