100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-01-2020 03:36:26

q9qt788u
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-01-2020
Messages: 2

Reebok Classic Nylon Chalk/Scarlet/Cyan/Wit

https://assets.reebok.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/598970b489c64dccb1c6aa41015ff8e8_9366/Classic_Nylon_Shoes_White_DV5798_03_standard.jpg


De Reebok Schoenen Heren is gekleurd in een stijlvol thema van tan / wit voor de nieuwste versie dit seizoen. Met een duurzame textielbasis met overlays van suède, contrasteert de zandtint met witte accenten voor zijn kenmerkende lederen vormen op de zijpanelen. Een schone witte tussenzool en off-white gekleurde buitenzool maken het ontwerp mooi af.


Tijdens All-Star Weekend in Reebok Schoenen Zwart een exclusieve pop-upruimte. Een speciale samenwerkingsschoen zal worden benadrukt in de pop-up, afkomstig uit de hoofden van Reebok en Compton rapper YG. Het model, dat Reebok's Classic Nylon sneaker aanneemt, is "4HUNNID" genoemd en is volledig versierd in scharlakenrood en heeft een Kevlar, ballistisch nylon bovenwerk met witte lederen details in reliëf. Opvallend YG-merk is ook te vinden in de schoen, samen met "LOST ANGELES" geschreven op de hiellipjes - ter ere van zijn huis.


Deze iteratie van het Reebok Schoenen Sale heeft een helderblauw suède en mesh bovenwerk gecombineerd met witte slangenhuid overlays. Nipsey's beroemde nummer "Rich Rolling" is geborduurd op het hiellipje, terwijl "Crenshaw" en "Slauson" in reliëf zijn aangebracht op de hiel van de suède als een knipoog naar de straten van de rapper in de buurt. Andere details omvatten grafisch geprinte inlegzolen en tongtabs met Reebok Classic-logo's.


Nieuwe kleuren van de Reebok Classic Nylon Chalk/Scarlet/Cyan/Wit zijn hier voor de herfst, waarvan er één dit Brave Blue-paar is dat we hierboven zien. Het tijdloze silhouet van Reebok is gedrapeerd in Brave Blue over het gehele nylon bovenwerk en op de suède overlays die op de teen, zijpanelen, oogkap en hiel verschijnen. Het contrasterende wit wordt vervolgens op de lederen formstripes op de zijpanelen en het hiellipje geplaatst, samen met de tongtag en de rubberen tussenzool / buitenzool. Als finishing touch is Reebok branding zichtbaar op de zijpanelen en het hiellipje.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com