100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-12-2019 03:27:37

3p0z83vf
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-12-2019
Messages: 1

Vans Authentic Patchwork Denim Blauw Zwart

https://di2ponv0v5otw.cloudfront.net/posts/2018/12/19/5c1b022b9539f7401ba680d4/m_5c1b0254df03074b5442c7c7.jpg


De Vans Schoenen Dames gecamoufleerde stijl heeft veel van de originele Authentieke sneaker-details behouden, terwijl de toevoeging van UltraCush-inlegzolen voor meer comfort zorgt. Een witte rubberen buitenzool zorgt voor een stevige contrasterende basis. Ondertussen bieden witte katoenen veters een strakke look aan de bovenkant om de schoen af ​​te maken.


De Vans Schoenen Sale is een eerbetoon aan de eerste Vans-fabriek in Anaheim, Californië. Het originele ontwerp van de klassieke Authentic wordt bijgewerkt en gemoderniseerd. Er is ook nog meer comfort dankzij de UltraCush-inlegzolen. Deze weergave van de schoen wordt geleverd in een OG-camouflagemix die het gehele bovenwerk bedekt bovenop een witte tussenzool, het kenmerkende rode kenteken en de buitenzool met gomwafel.


Deze versie van het model is de nieuwste Vans Schoenen Roze release om hulde te brengen aan de eerste Vans Factory in Anaheim, Californië. Gekleed in een camo-motief, de Vans Authentic 44 DX OG Camo wordt geleverd in een canvas bovenwerk in de kleuren bruin, zwart en groen. Andere details op de schoen zijn de Saild gekleurde veters en zool, kenmerkende rode nummerplaat, Gum wafel buitenzool en UltraCush sockliners.


De paren uit de Vans Authentic Patchwork Denim Blauw Zwart collectie zijn verkrijgbaar in zwart, oranje, groen, rood en wit. Details over alle paren zijn onder andere merkafbeeldingen op de neus en hiel met de tekst Fucking Awesome, metalen oogjes, tonale veters, witte (of zwarte) gevulkaniseerde tussenzolen en rubberen buitenzool met gomwafel.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com