100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-11-2019 04:37:37

uaploftf
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-11-2019
Messages: 1

Nike React Element 55 PRM Sunrise

https://thesolewomens.co.uk/wp-content/uploads/2019/07/Nike-React-Element-55-Orange-Black-BQ9241-001-on-foot.jpg


Met een verduisterd Schoenen Nike Sale van textiel dat is versierd met een subtiele maar toch opvallende dambordprint, premium lederen accenten vormen het vetersysteem en zorgen voor een premium punch. Voor een vleugje contrast heeft de ‘Black Volt’ opvallende ‘Volt’ tinten langs de hiel, terwijl ‘Flash Crimson’ het Swoosh-logo siert dat over de zij- en middenzijpanelen naar de tussenzool schiet.


Het was tijdens een recente preview te voet dat we je een kijkje gaven in de nieuwste Schoenen Nike Rood. Velen van jullie waren begrijpelijkerwijs vergast. Hier is een kleurenschema dat heel wat zomeraantrekkelijkheid brengt, om nog maar te zwijgen van de veelzijdigheid terwijl we het warmere seizoen tegemoet gaan. Als een eerbetoon aan vintage voetbalsneakers is dit paar volledig uniek dankzij het bovenwerk met ruitpatroon. Het is de eerste uit het React Element-assortiment met deze print.


Dat Schoenen Nike Heren Sale gezegd hebbende, blijft al dat krachtige gereedschap precies hetzelfde. Lichtgewicht kunststof strekt zich uit over de bovenkant, maar het is die funky tussenzool die de show steelt. Op dit paar hebben die plakkerige pods dezelfde volt en flash crimson als hierboven gezien.


Hoewel die eigenschappen consistent blijven, kan de Nike React Element 55 PRM Sunrise van de schoen nu worden verstoord met aanpassingsmogelijkheden via Nike By You, wat een keuze aan experimentele materialen en versieringen mogelijk maakt. Deze worden aangevuld met een gedurfd kleurenpalet dat hazmat- en brandbestrijdingspakken als inspiratie neemt op een ademend open leno geweven mesh-bovenwerk. Bovendien zijn er nieuwe kleuren van de Nike React Element 55 aan de horizon (inclusief kleurveranderende zwart / zwart-laser Fuschsia-wit en zwart / zwart-tour geel-wit bovenwerk, evenals een schoon, op wit gebaseerd trio met hits van University Red, Game Royal of Pure Platinum).


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com