100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-11-2019 08:16:45

31ixkxoi
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-11-2019
Messages: 3

Adidas Yeezy 700 V2 Inertia

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/01/adidas-Yeezy-Boost-700-Inertia-On-Feet-Release-Date-6.jpg


In wat Adidas Schoenen Grijs een aanval van nieuwe releases door de line-up is geweest, is het komende paar misschien wel een van de beste uit de mix, ondanks de keuze voor een kit met minder reflecterende componenten. Luxe suède lijn de spatborden en hiel wrap in een vervaagde bruine toon, terwijl de rest van de nubuck en synthetische stoffen een diepe tonale mix van neutrale grijstinten krijgen. Donkerdere hits lijn het profiellogo met ingewikkelde overlays doseren in allure door de derde dimensie.


Na een stealthy "Vanta" iteratie te hebben laten vallen, bestaat de Adidas Schoenen Nieuwe 2019 "Tephra" als de volgende colorway van het silhouet, die net voor het begin van de zomer arriveert. Het bovenwerk van de sneaker, dat wordt gedefinieerd door zijn neutrale palet, bestaat uit suède, mesh en lederen accenten en is in wezen bedekt met verschillende grijstinten die variëren van donker tot licht. Eindelijk, een donkergrijze dikke middenzool die mooi wordt aangevuld met een contrasterende rubberen buitenzool van rubber, maakt de look compleet.


De Adidas Schoenen Heren Zwart debuteert vandaag bij geselecteerde retailers over de hele wereld, en het wordt gedefinieerd door een neutraal kleurenpalet over zijn gemengd materiaal bestaande uit suede, mesh en lederen accenten. Variërende grijze tinten die variëren van donker tot licht bedekken de basis, terwijl het aardachtige mengsel wordt aangevuld met een donkergrijze dikke middenzool die mooi wordt aangevuld door een rubberen buitenzool.


Deze heimelijke weergave van het Adidas Yeezy 700 V2 Inertia model wordt aangeboden in uitgebreide maten en bestaat uit mesh bovenwerk met donkergrijze suède overlays. Opmerkelijke ontwerpelementen zijn de kenmerkende Three Stripes-markering op de zijpanelen, samen met reflecterende details overal. Eindelijk stolt een bijpassende zwarte dikke Boost-dempende tussenzool en zwarte rubberen buitenzool het tonale thema.


https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com