100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2019 02:05:20

koyjnkse
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2019
Messages: 1

Nike Air Max Deluxe Desert Ore

https://di2ponv0v5otw.cloudfront.net/posts/2019/06/28/5d164389152812382ca023cb/m_5d1643c98557afd0c915bb1b.jpg


In zijn aanstaande Nike Schoenen Sale -schema is het model een van de meest populaire media-themamedia die voornamelijk in de wereld worden gevonden en is het meest populair. Meestal één genoteerd in zijn opstelling, zijn de blauwe tinten verspreid over het hele profiel met het spatbord dat een glanzende afwerking geeft aan een diepere tint. Voering en de zool nemen een beetje donkerder zwart, hoewel het naadloos overgaat in de rest van het palet en een andere verbinding toevoegt aan de laatste grens.


Voordat 2018 wordt afgesloten, komt de Nike Schoenen Zwart in meer kleuren uit, en een daarvan staat in deze Black / Bright Crimson-editie. Sportieve de stealthy wordt ook versterkt door de kenmerkende golvende details, antraciet wordt ook toegepast, gevolgd door synthetische accenten op de basis. Eindelijk, een foamposiet-achtige hak, licht gespikkelde glanzende tussenzool, gevolgd door karmozijnrode accenten op de buitenzool completeren het geheel.


Nike Schoenen Dames in "Sail" en "Desert Ore". Dit jaar viert dit 20-jarig jubileum, het geluid van de nieuwste Air Max Deluxe iteratie-achtige bovenkant is gekleed in "Sail" terwijl hits van "Desert Ore" is te vinden op de hiel en Swoosh mini-branding tentoongesteld aan de zijkanten. Eindelijk heeft een witte tussenzoolbehuizing een kenmerkende Air Unit en zwarte buitenzool maakt het uiterlijk van deze romige optie af.


Dit kleurenschema Nike Air Max Deluxe Desert Ore de sneaker in een patroon dat lijkt op de OG-colorway van een andere cultfavoriet uit de late jaren 90, de Air Max Deluxe. Het golvende witte, blauwe en grijze patroon is zichtbaar over de gehele maas van de bovenste maas. Blauwe TPU-overlays, reflecterende panelen op de hiel en het spatbord en dezelfde oranje details op dit paar inspiratie completeren het premium ontwerp.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com