100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2019 05:34:50

ofany@messagesafe.co
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2019
Messages: 4

Nike Air Max 90 Lage Prijs

De recente release van een Kopen Nike Air Max 90 veroorzaakte behoorlijk wat opschudding in de wereld van sneakers, omdat het pittige kleurenpalet dat oorspronkelijk op de Nike Dunk Low in 2002 debuteerde sinds laat dankzij de heropleving van populariteit tot frequente waarnemingen aan de voeten van één Virgil Abloh. Nu zullen dingen weer wild worden, omdat is onthuld dat de AM90 ook een originele make-over van "Viotech" zal ontvangen. De door Tinker Hatfield ontworpen klassiekers hebben vaak gediend als een veelzijdig canvas voor materiaal- en colorway-experimenten, dus het geliefde schema gaat naar zijn nieuwe thuis alsof het daar al die tijd thuishoort.

https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-cj5482-100-air-max-90-betrue-1.jpg

Het paars waar deze Nike schoenen hun naam uit halen, verschijnt op het spatbord, terwijl de rest van het suède bovenwerk blauwe, rode, oranje en blauwgroen tinten heeft. Nike Air Max 90 Goedkoop De tong, keel en veters binden dan alles letterlijk en figuurlijk samen, dankzij een grimmige maar eenvoudige grijze kleur en een zwart lederen tongembleem. Een witte / oranje tussenzool en een meerkleurige buitenzool maken het uiterlijk compleet. Het model op de foto's hierboven en hieronder draagt ​​een van elke "Viotech" Air Max, maar vrees niet: dit is geen niet-overeenkomend paar en beide schoenen links / rechts zullen inderdaad hetzelfde zijn.

Nike's opvallende "Viotech" colorway heeft de laatste tijd veel hernieuwde belangstelling gekregen, want nadat werd onthuld dat de populaire Nike Dunk Low dit najaar zou terugkeren, is nu aangekondigd dat een Nike Air Max 90 Lage Prijs met een "Viotech 2.0" palette staat gepland voor een release in juli. Met een bovenwerk dat veel meer suède heeft dan je normaal zou zien op de AM90, een schoen die meestal kiest voor een combinatie van mesh, synthetisch materiaal en leer, is dit door Tinker Hatfield ontworpen paar Nike-schoenen ongetwijfeld net zo opvallend in constructie zoals het is in colorway.

Nike Air Max 90 Schoenen De naam 'Viotech' wordt geleverd door het rijke paars op de toebox, terwijl verdere gekleurde accenten worden geleverd door klassieke groene en blauwe suède overlays plus een basis gemaakt van perzikstof. Een zwarte hielbadge met gele logo's en een zwarte afwerking onderaan de look, terwijl een grijze tong met een zwart lederen patch plus een overvloedige portie gele accenten verspreid over zowel de boven- als de middenzool de look afmaken.

Temidden van een relatief rustig jaar wat high profile releases betreft, heeft de Nike Air Max 90 Dames/Heren nog steeds zijn weg gevonden naar de markt in een aantal aantrekkelijke GR-kleuren. Net als de rest van de populaire NSW-silhouetten van de Swoosh, is er op een aantal verschillende manieren geëxperimenteerd met nieuwe methoden voor branding, inclusief all-over graphics en texturen. Nu liet het Beaverton Based sneaker conglomeraat net een koelgekleurde 90 vallen gekleed in een combinatie van donkere Obsidiaan en heldere Aurora om een ​​strakke look te creëren die klaar is voor zowel de herfst als de winter. Wit gaas en leer bieden contrast voor deze selectie, waardoor beide eerder genoemde kleuren nog meer naar voren komen.

www.goodsnkr.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com