100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-09-2019 02:54:04

ternan@msgden.com
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-09-2019
Messages: 7

Converse All Star Lage Prijs

De Converse Chuck Taylor is altijd een soort canvas geweest voor nieuwe materialen en concepttests. Kopen Converse All Star De Polartec-gewrichten die we zagen, brengen een aantal weersbestendige opties voor de Chuck-loyalisten, maar hier zijn een paar suede-paren die precies in de Lifestyle-categorie passen; een romig lichtbeige en een donkerzwart paar beginnen de officiële Converse-retailer te raken,

https://www.schoenenstyle.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/2/j269.jpg

Hopelijk kunnen stripfans hun aandacht afleiden van de huidige Comic Con-dekking om deze verleidelijke sneakerset te bekijken, die helden uit het DC-universum plukt en ze op een bepaald Converse-silhouet plaatst. Converse All Star Goedkoop Batman, Superman, Wonder Woman, The Joker en zelfs de hele Justice League verschijnen voor de set, die nu verkrijgbaar is in de winkel.

Converse All Star Lage Prijs De sneakercultuur is tegenwoordig zo gehuld in hiphop dat het nooit te verrassend is om een ​​merk te zien werken met een kunstenaar die de Bilboard-hitlijsten domineert. Of dat nu de overblijfselen zijn van de vroege jaren sneaker boom of de holdover van Yeezy waanzin, het is altijd een welkome ontwikkeling wanneer een merk van de norm afwijkt. Gelukkig hebben we nog Converse om uit te breiden en samen te werken met enkele van de meer iconische bands van de afgelopen decennia, zoals hun meest recente paar met Black Sabbath bovenop de altijd klassieke Chuck Taylor All Star.

Anderson brengt de Converse All Star Schoenen en One Star hetzelfde niveau van schone en moeiteloze stijl, elk gedaan in speciale aangepaste constructies en met illustraties van een van zijn favoriete grafische afbeeldingen uit het verleden. De kunst van Evan Hecox is te vinden op de tong van elk model van gerecycled canvas van polykatoen, inclusief de Chuck Taylor Hi in zwart en wit en de One Star Ox in lichtgeel, terwijl de kunstenaar ook een nieuw stuk maakte dat op elke binnenzool.

Converse heeft twee verschillende iteraties van de Converse All Star Dames/Heren behandeld in koelbloedig bovenwerk met de release van het Chuck Taylor Snakeskin Pack. Bestaande uit de Converse Chuck Taylor All Star '70 Hi en de Converse Chuck Taylor All Star '70 Ox, beide paren zijn bedekt met een faux grijs / bruine python over de hele bovenkant met witte details op de rubberen tenen, veters en het rubber tussenzool. Dingen afmaken op de Hi is het kenmerkende Converse All Star-logo op de mediale enkel.

www.schoenenstyle.com

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com