100%Foot

Venez Au Foot

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-10-2018 10:15:37

eduardowiza
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-10-2018
Messages: 3

Adidas damesschoenen comfortabel

http://files.www.fleetfeetchicago.com/news/newcolorsadidasultraboost/ultraBA8842-process-s500x375.jpg


Door het Adidas-schoenen hete verkoop proces van 'open sourcing' heeft adidas kennis genomen van de drastische acties van haar consumenten en op een manier die met hen is 'samengewerkt' bij het ontwikkelen van dit nieuwe idee door rechtstreeks naar hun feedback te luisteren. De eerste twee 'OG'-kleurmanieren van Uncaged zitten aan elk uiteinde van het kleurenspectrum, met een monochroom grijze gebreide zitting naast een levendig neonrood alternatief.

De Adidas damesschoenen comfortabel Primeknit-toepassing op de Uncaged is veel meer verstorend dan de schone blokkleur van de eerste zwart-blauwe Ultra Boost, ontworpen om het gevoel van door de drukke, hectische stadsomgeving te laten zien. Visueel is het erg vergelijkbaar met enkele van de recente NMD-releases die dezelfde techniek hebben gebruikt.


Ultra Boost Adidas-schoenen Beste kortingen runner, evolueert zijn ontwerp met de nieuwste innovaties en technieken om echt een van de meest comfortabele silhouetten die er zijn te creëren.

In de Adidas Ultra Boost 3.0 nieuwste versie, Ultra Boost 3.0, wordt de sneaker voor de lifestyle van de prestaties een Primeknit-bovenwerk gegeven dat de voet omhult en deze bij elke stap ondersteunt, terwijl een TPU-kooi de voet vergrendelt en netjes bovenop de revolutie Boost-zooleenheid verankert.

Verkrijgbaar in de über cleane 'Triple White'-kleurstelling, is de Adidas Ultra Boost 3.0 nu verkrijgbaar

http://www.damesales.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com